Certificeringen

Onze certificeringen:

NIKTA

NIKTA is dé partner voor certificerings- en examineringsvraagstukken. We leveren graag maatwerk en hechten veel waarde aan het persoonlijk contact met onze klanten. Snelheid, flexibiliteit en servicegerichtheid staan bij ons centraal. Examen doen bij NIKTA betekent binnen 24 uur een vermelding in het Centraal Diploma Register.

Reanimatieraad

De NRR (Nederlandse Reanimatieraad) is opgericht in 1993 en is een overlegorgaan van de Nederlandse Hartstichting, het Nederlandse Rode Kruis, Het Oranje Kruis en de vereniging van Artsen (VVAA). De eerste doelstelling van de NRR was het bereiken van overeenstemming met betrekking tot een uniform lesprogramma in elementaire reanimatie in Nederland.

NIBHV

NIBHV helpt je bij het bewust werken aan veiligheid binnen jouw organisatie. Samen zorgen we voor een veilige werkomgeving die voldoet aan alle relevante wet- en regelgeving. Dat doen we vanuit onze expertise op het gebied van bedrijfshulpverlening, bedrijfsnoodorganisaties en brand- en arbeidsveiligheid.

ERC

 

NVB

De NVB is KIWA erkend en heeft een onafhankelijk examenbureau waar gecertificeerde examens volgens ISO 17024 worden afgenomen op operationeel, kader en HBHV-niveau.

NIKTA
Reanimatieraad
NIBHV
ERC
NVB

Klanten aan het woord

"Opleidingen en meer"

- Medivice

Top